CroAgro 2023. Međunarodni sajam poljoprivrede i Sajmovi hrane i zdravog življenja

Jedinstveni sajmovi na Zagrebačkom velesajmu

Četverodnevno međunarodno događanje posvećeno poljoprivredi, hrani i zdravom življenju

Sve najbolje u poljoprivredi, super hrana i nove alternativne metode liječenja čekaju vas od 30. 11. do 03. 12. ove godine na Zagrebačkom velesajmu! Jedinstvene sajmove, pripremljene prema najvišim standardima sajamske industrije, očekuje se,  obići će oko 25.000 posjetitelja. Ne propustite ih ni vi. Za dva međunarodna sajma u istom terminu, plaća se samo jedna ulaznica!

CroAGRO pod sloganom „Sajam kakav poljoprivreda zaslužuje“ i Sajmovi hrane i zdravog življenja uz nazivnik „Sajmovi po mjeri čovjeka“ , biti će ispunjeni, ne samo bogatom ponudom proizvoda, već i ekskluzivnim popratnim događanjima. Izlagačima se nude  vrhunski uvjeti izlaganja, od kojih izdvajamo mogućnost dopreme izlagačkih eksponata kroz teretne ulaze u paviljone.

Uz brojne premijere poljoprivredne mehanizacije u zatvorenim, uređenim i grijanim paviljonima,  čekaju vas sajamski popusti, brojne degustacije, edukacije, radionice, konferencije i skupovi o aktualnim temama iz poljoprivrede, promocija zanimanja s ovog područja…

Najavljujemo i prezentacije tretmana za koje njihovi tvorci tvrde da pomažu kod svih bolesti i tegoba, meditativno bdijenje uz gongove, ponudu zdravih namirnica – od salate iz kapsule, koprive i ljutih papričica preko prosa do meda i promocije jedinstvenog priručnika iz Apipedagogije.

Spremne su i aktualnosti s područja upotrebe industrijske konoplje, poduka iz indoor vrtlarenja, prehrambeni proizvodi s oznakama izvornosti i kvalitete, ručno rađene mirisne svijeće, atraktivni i dopadljivi pokloni za mjesec darivanja…

Veselimo se susretima!

Više na: CROAGRO: https://www.zv.hr/sajmovi-7/croagro/posjetitelji-2753/o-sajmu-2759/2759

SAJMOVI HRANE: https://www.zv.hr/sajmovi-7/sajmovi-hrane-i-zdravog-zivljenja/posjetitelji-2789/o-sajmu-2795/2795

https://www.facebook.com/zagreb.fair/?locale=hr_HR