Koje korake poduzimate kako biste spriječili fizičku kontaminaciju u proizvodnji hrane?

 


 METTLER TOLEDO vam predstavlja vodič “Šest koraka za sprječavanje fizičke kontaminacije” u kojem se nalaze smjernice o učinkovitom otkrivanju i uklanjanju stranih tijela u mesnoj industriji. S pomoću jednostavnih koraka možete kontrolirati kvalitetu hrane, smanjiti proizvodni otpad i vjerojatnost skupog povlačenja proizvoda.

Saznajte više o tome zašto dolazi do kršenja mjera o sigurnosti hrane, o implikacijama takve kontaminacije i ključnim trendovima koji utječu na sigurnost hrane. Ovaj je vodič namijenjen prerađivačima mesa, peradi i morskih plodova koji žele spriječiti fizičku kontaminaciju u proizvodnom procesu, i pomaže vam da:

  • shvatite kako dolazi do kontaminacije
  • prepoznate slabe točke
  • stvorite snažne obrambene linije
  • odaberete odgovarajuću tehnologiju kontrole
  • osigurate dugotrajnost proizvodnje
  • provedete digitalizaciju.

U vodiču su navedene pojedinosti o pristupima za sljedivost hrane i mogućnostima otkrivanja stranih tijela koje poboljšavaju učinkovitost proizvodne linije i kontrolu upravljanja.

Programi o kontroli kvalitete hrane oslanjaju se na to da će tehnologija kontrole otkriti i ukloniti fizička strana tijela u raznim točkama tijekom proizvodnog procesa. METTLER TOLEDO nudi široki raspon rješenja za kontrolu proizvoda za najam ili kupnju – sva su dizajnirana da ispune vaše potrebe u pogledu učinkovitosti i proračuna.

Vodič možete preuzeti klikom na ovaj link

Saznajte više o METTLER TOLEDO sustavima za otkrivanje metala Profile Advantage GC

Saznajte više o METTLER TOLEDO opcijama strojeva za najam

O tvrtki METTLER TOLEDO

METTLER TOLEDO je najveći dobavljač mjernih sustava i instrumenata za analizu za uporabu u laboratorijima i linijskom mjerenju u zahtjevnim proizvodnim postupcima u industriji i proizvodnji prehrambenih proizvoda. Divizija za kontrolu proizvoda tvrtke METTLER TOLEDO jedan je od vodećih pružatelja usluga u području tehnologije za automatiziranu kontrolu te uključuje: detektore metala i sustave za rendgensku kontrolu Safeline, kontrolne vage Garvens i Hi-Speed te evidentiranje i praćenje CI-Vision i PCE. Za dodatne informacije posjetite: http://www.mt.com/pi