Webinar: 5 načina za borbu protiv rastućih troškova u proizvodnji hrane
OTKRIJTE KAKO VAM KONTROLA PROIZVODA MOŽE POMOĆI DA PREVLADATE OVE IZAZOVE
Proizvođači hrane suočavaju se s rastućim operativnim izazovima koji izravno i neizravno utječu na troškovnu osnovu. Morate težiti učinkovitosti i modernizaciji kako biste pružili transparentnost i fleksibilnost koje tržište sada zahtijeva.
Pridružite se Robertu Rogersu, stručnjaku za sigurnost hrane u tvrtci METTLER TOLEDO na našem webinaru uživo u četvrtak, 17.11.2022. dok istražujemo kako rješenja za kontrolu proizvoda mogu pozitivno utjecati na izazove povezane s troškovima. Poslušajte najbolje studije slučaja koji demonstriraju kako su proizvođači hrane iskoristili sustave za kontrolu proizvoda kako bi smanjili troškove i otpad te poboljšali profitabilnost i učinkovitost.
Sljedeći čimbenici utječu na produktivnost i profitabilnost i moraju se riješiti:
- Povećanje troškova materijala i energije
- Kadrovski resursi
- Troškovi otpada od proizvoda i izgubljeno vrijeme za ponovno pokretanje proizvodnje
- Ispunjavanje potreba za podacima, digitalizacijom i sljedivošću
- Zastoji proizvodne linije
O tvrtki METTLER TOLEDO
Tvrtka METTLER TOLEDO vodeći je globalni proizvođač preciznih instrumenata i mjernih sustava za uporabu u laboratorijima i linijskom mjerenju. Divizija za kontrolu proizvoda tvrtke METTLER TOLEDO jedan je od vodećih pružatelja usluga u području tehnologije za automatiziranu kontrolu. Divizija uključuje detektore metala i sustave za rendgensku kontrolu Safeline, kontrolne vage Garvens i HiSpeed te evidentiranje i praćenje CI-Vision i PCE.
Preciznost – Iznimna točnost
Kontrolne vage koje podnose nepovoljne uvjete bez kompromisa u točnosti, MID certifikat
za usklađenost s propisima o vaganju i smanjenje skupog otpada od proizvoda.
Otpornost – Napravljene za nepovoljne uvjete
Sve površine sustava, uključujući HMI, imaju oznaku IP69 i dokazano su otporne
na većinu kaustičnih deterdženata i čišćenje pod visokim pritiskom.
Higijena – Vrhunska higijena i jednostavno čišćenje
Okvir s četiri noge na podu omogućuje jednostavan pristup za čišćenje, dok nagnute
površine sprječavaju zadržavanje tekućine i onemogućuju bakterijsku kontaminaciju.