METTLER TOLEDO

 

Postignite savršenu kvalitetu serije svaki put

Form+™ softver unaprjeđuje efikasnost, konzistentnost i sigurnost

Nepotreban otpad zbog loših serija može povećati troškove proizvodnje naročito u proizvodnji hrane i kemikalija. METTLER TOLEDO Form+ pomaže vam osigurati ponovljive formulacije bez grešaka kako bi unaprijedili kvalitetu proizvoda, smanjili otpad i maksimizirali prihod.

 

Ručni procesi formulacije obično su skloni pogreškama. Tijekom smjene rukovatelj može postati umoran ili izgubiti slijed u receptu, uzrokujući odbacivanje serije. Sljedivost je također narušena, naročito u sustavima sljedivosti koja se temelji na papiru.
Saznajte više o tome kako vam METTLER TOLEDO Form+ sustav za upravljanje receptima može pomoći uštedjeti sirovine i materijale, poboljšati točnost i maksimizirati prihod u svim vašim ručnim procesima formulacije. Više informacija o sustavu možete pronaći na web stranici: www.mt.com/formplus

METTLER TOLEDO Form+ je sustav za upravljanje receptima osmišljen za eliminaciju pogrešaka rukovatelja kreiranjem sljedivog vaganja recepta bez skupocjene infrastrukture. Ovaj robusni sustav jednostavan za integraciju može upravljati nad više radnih mjesta i pomaže vam postići:
  • Formulaciju bez grešaka. Navođenjem korak po korak prema vašoj definiranoj strukturi recepta i tijeku rada procesa pomaže rukovateljima da znaju točno što očekivati tijekom proizvodnje serije. Dobivate 100-postotnu kontrolu nad procesom ručne formulacije.
  • Potpunu sljedivost procesa. U proizvodnji hrane i kemikalija, sljedivost je ključna. Sljedivost koju postižete koristeći Form+ pomaže vam osigurati ponovljivu serijalizaciju i sukladnost s zahtjevima i regulativama. Lako dostupni tragovi za reviziju također unaprjeđuju sigurnost rukovatelja i potrošača prilikom rukovanja osjetljivim sastojcima i alergenima.
  • Produktivniju serijalizaciju. Pružanjem uputa, osiguranjem točnog dodavanja sastojaka i pomaganjem u održavanju kontrole tolerancija vaganja u samostalnim ili paralelnim radnim stanicama, Form+ ubrzava procesuiranje serija. Ukupan otpad je smanjen i skupa prerada je izbjegnuta.
O METTLER TOLEDO

METTLER TOLEDO je vodeći globalni proizvođač preciznih instrumenata. Tvrtka je najveći proizvođač vaga i mjernih instrumenata za korištenje u laboratorijskim, industrijskim i trgovačkim primjenama u svijetu. Tvrtka također drži tri vodeće pozicije na tržištu za nekoliko srodnih analitičkih instrumenata i vodeći je dobavljač automatiziranih kemijskih sustava koji se koriste u otkrivanju i razvoju kemijskih spojeva. Dodatno, tvrtka je najveći svjetski proizvođač i dobavljač sustava za detekciju metala koji se koriste u proizvodnji i pakiranju. Dodatne informacije o tvrtki METTLER TOLEDO možete pronaći na web stranici: www.mt.com.

Kontakt:
Josipa Bosnar
METTLER TOLEDO Hrvatska
Josipa.bosnar@mt.com


Ubrzajte porcioniranje

I povećajte efikasnost

ICS vage opremljene su značajkom colorWeight® koja pomaže uštediti vrijeme i novac na način da promjeni boju zaslona ukoliko je vagana težina iznad, ispod ili u okviru zadane težine.

Značajka SpeedWeighTM osigurava točnost i usklađenost uz predvidljivi način rada koji automatski podešava očitanja na temelju zadanih zahtjeva. Povežite je sa softverom za formulaciju kako biste povećali produktivnost. Uštedite na vremenu pri svakom vaganju i ubrzo ćete uočiti brojne operativne prednosti.

ICS vage mobilne su i fleksibilne uz mogućnost opreme WLAN tehnologijom. U kombinaciji s opcionalnom i dugotrajnom baterijom koja se može puniti vage je moguće jednostavno premjestiti na najoptimalnije mjesto.