METTLER TOLEDO predstavlja nove jednostavne vage LA serije

Nove laboratorijske vage serije LA donose pristupačnu kvalitetu sa svim osnovnim funkcijama koje su vam potrebne. Ove jednostavne, kvalitetne vage savršene su kada imate jednostavne zadatke vaganja i želite točne rezultate u koje se možete pouzdati.

Sve što vam je potrebno
Ove kvalitetne vage idealne su kada trebate obaviti jednostavne zadatke vaganja i želite biti sigurni u točne rezultate. LA vage imaju svijetli LCD zaslon za optimalno očitavanje u svim uvjetima. S RS232 sučeljem možete se spojiti na pisač, sekundarni zaslon ili drugi uređaj. Uz jednostavno vaganje, LA vage imaju ugrađene aplikacije za brojanje komada, dinamičko vaganje i automatsko izračunavanje rezultata.

Jednostavne za korištenje
LA vage su opremljene svijetlim LCD zaslonom koji prikazuje velike brojke i sve osnovne funkcije. Veliki i svjetleći zaslon olakšava očitavanje rezultata u svim uvjetima osvjetljenja. Linija LA osigurava očitavanje bez napora, pružajući jasne rezultate vaganja

 

 

Pouzdana izvedba
Zahvaljujući robusnoj konstrukciji i preciznoj mjernoj ćeliji, možete biti sigurni u rezultate vaganja kojima možete vjerovati. Ugrađena zaštita od preopterećenja štiti tehnologiju internog vaganja vage od pretjerano teških opterećenja i slučajnih padova na plohu za vaganje, te tako produžuje životni vijek vage.

Pristupačna kvaliteta
Bez kompromisa u kvaliteti, precizna mjerna ćelija daje brze rezultate u koje možete vjerovati. Ove jednostavne, kvalitetne vage savršene su za jednostavne zadatke vaganja i donose točne rezultate na koje se možete pouzdati. Funkcionalnost i pristupačnost, potpomognuti kvalitetom tvrtke METTLER TOLEDO, kombiniraju se kako bi vam pružili isplativo rješenje za vaganje.

 

Karakteristike i prednosti laboratorijskih vaga serije LA

Ključne specifikacije
Analitičke vage
Kapacitet: 82 g – 220 g
Čitljivost: 0,1 mg
Najniža minimalna težina: 16 mg (0,1 mg model)
Precizne vage
Kapacitet: 220 g – 4,2 kg
Čitljivost: 0,001 g – 0,01 g

Izdržljivost i čišćenje
Metalna baza i ABS kućište
Platforma i posudica od nehrđajućeg čelika

Komunikacija

Funkcija Transfer Weight

MT-SICS
EasyDirect Balance softver

Povezivanje
RS232
Bluetooth (opcionalno)

Usklađenost
Zaštita postavki
Zaštita od preopterećenja

Ušteda energije
Način pripravnosti

Da biste saznali više o novom portfelju Advanced i Standard vaga, posjetite http://mt.com/new-lab-balances

O METTLER TOLEDO

METTLER TOLEDO je vodeći globalni proizvođač preciznih instrumenata. Tvrtka je najveći proizvođač vaga i mjernih instrumenata za korištenje u laboratorijskim, industrijskim i trgovačkim primjenama u svijetu. Tvrtka također drži tri vodeće pozicije na tržištu za nekoliko srodnih analitičkih instrumenata i vodeći je dobavljač automatiziranih kemijskih sustava koji se koriste u otkrivanju i razvoju kemijskih spojeva. Dodatno, tvrtka je najveći svjetski proizvođač i dobavljač sustava za detekciju metala koji se koriste u proizvodnji i pakiranju. Dodatne informacije o tvrtki METTLER TOLEDO možete pronaći na web stranici: www.mt.com.

Kontakt:
Josipa Bosnar
METTLER TOLEDO Hrvatska
Josipa.bosnar@mt.com

Vage serije LA
Jednostavne vage na koje se možete osloniti

Maksimalno iskoristite potencijal s ovim vagama koje nude upravo ono što vam je potrebno za vaše osnovne zadatke: vaganje, dinamičko vaganje i brojanje komada.