METTLER TOLEDO predstavlja novu generaciju laboratorijskih vaga

Uvođenjem novog portfelja Advanced i Standard vaga, uključujući linije MX, MR, MA i LA, METTLER TOLEDO se pozicionirao na čelo laboratorijskog vaganja kada su u pitanju jednostavnost, izvedba i robusnost. Nove vage korisnicima pružaju još veću otpornost, još bolje performanse mjerenja i još jednostavnije korisničko sučelje i pametne značajke za lako, ergonomsko i održivo vaganje.

Široki raspon modela vaga zadovoljava potrebe svakog korisnika, industrije i radnog mjesta, od naprednih zahtjeva za vaganje do najosnovnijih
potreba za vaganjem. Novi portfelj osmišljen je za poboljšano korisničko iskustvo, dizajniran imajući na umu održivost i izrađen od najkvalitetnijih materijala za pouzdanu i dugotrajnu izvedbu.
Novi portfelj vaga pokriva očitanje u rasponu od 1 g pa naniže do 0,01 mg i kapacitete od 220 g do 32 kg, uključujući velike platforme i kompaktne prijenosne modele. Naš krajnji cilj je pružiti našim kupcima bezbrižnost koja im je potrebna za točnost i pouzdanost te zadovoljiti zahtjeve svih njihovih potreba za vaganjem.
METTLER TOLEDO je predan održivosti i ponosni smo što možemo podijeliti s vama da ove nove Advanced i Standard vage imaju i mogućnosti
uštede energije i održiviju upotrebu materijala,” Stefan Heiniger, voditelj odjela za laboratorije.

MX linija vaga se može pohvaliti najboljim performansama vaganja, upravljanjem podacima bez napora i lakoćom korištenja. Uz inovativni inženjering, ove vage pružaju ergonomsko iskustvo vaganja i zadovoljavaju napredne zahtjeve vaganja. Vrlo intuitivne i s mnoštvom pametnih značajki, kao što su ErgoDoors, SmartPan, StatusLight, LevelControl i napredne funkcije rutinskog testiranja. Kako bi se jednostavno uskladili s GxP propisima, nude upravljanje korisnicima i sljedivost dnevnika aktivnosti.

MR linija vaga donosi dosljedno točne rezultate čak i u najtežim uvjetima vaganja. Zahvaljujući robusnoj konstrukciji, ove su vage savršen izbor bilo da važete u užurbanom laboratoriju ili u zahtjevnim uvjetima proizvodnog okruženja. Niz ugrađenih aplikacija i mogućnosti povezivanja čine MR vage vrlo svestranim.

MA linja vaga dizajnirana je s fokusom na vrijedne, praktične značajke i daje kvalitetu bez kompromisa. Upravljanje dodirom na svijetlom LCD zaslonu, jednostavni izbornici, vođene aplikacije i jednostavno dokumentiranje rezultata čine vaganje lakim. Ove su vage također dostupne u kompaktnom prijenosnom dizajnu s baterijom koji štedi dragocjeni prostor na vašem radnom stolu i omogućuje transport vaše vage.

LA linija vaga donosi pristupačnu kvalitetu sa svim osnovnim funkcijama koje su vam potrebne za osnovne zadatke vaganja. LA vage imaju svijetli LCD zaslon za optimalno očitavanje u svim uvjetima. S RS232 sučeljem možete se spojiti na pisač, sekundarni zaslon ili drugi uređaj. Svaka vaga ima tri integrirane aplikacije (vaganje, dinamičko vaganje i brojanje komada).

O METTLER TOLEDO

METTLER TOLEDO je vodeći globalni proizvođač preciznih instrumenata. Tvrtka je najveći proizvođač vaga i mjernih instrumenata za korištenje u laboratorijskim, industrijskim i trgovačkim primjenama u svijetu. Tvrtka također drži tri vodeće pozicije na tržištu za nekoliko srodnih analitičkih instrumenata i vodeći je dobavljač automatiziranih kemijskih sustava koji se koriste u otkrivanju i razvoju kemijskih spojeva. Dodatno, tvrtka je najveći svjetski proizvođač i dobavljač sustava za detekciju metala koji se koriste u proizvodnji i pakiranju. Dodatne informacije o tvrtki METTLER TOLEDO možete pronaći na web stranici: www.mt.com.

Kontakt:
Josipa Bosnar
METTLER TOLEDO Hrvatska
Josipa.bosnar@mt.com

Vage serije MA
Jednostavno svakodnevno vaganje

Upravljanje dodirom, jednostavni izbornici, vođene aplikacije, automatski izračuni i jednostavno dokumentiranje rezultata čine vaganje jednostavnim.