METTLER TOLEDO X2 SERIJA RENDGENSKIH SUSTAVA

METTLER TOLEDO predstavlja X2 seriju rendgenskih rješenja za unaprijeđenu sigurnost proizvoda
Serija X2 dizajnirana je za poboljšanje sigurnosti proizvoda za sve proizvođače hrane uz vrhunsku detekciju kontaminacije i poboljšanu kontrolu kvalitete proizvoda kako bi se smanjilo povlačenje proizvoda

METTLER TOLEDO Product Inspection lansirao je X2 seriju rendgenskih sustava visokih performansi kako bi se poboljšala sigurnost proizvoda po nevjerojatnoj cijeni za sve proizvođače hrane. Kreativni dizajn serije X2 pomaže poboljšati zaštitu robne marke i sigurnost proizvoda, dok istovremeno povećava kvalitetu proizvoda. Pomažući proizvođačima da ispune zahtjeve usklađenosti sa sigurnošću hrane, a istovremeno nudeći poboljšanu produktivnost i izvanrednu pouzdanost s pametnim industrijskim dizajnom. Serija X2 pomaže u sprječavanju povlačenja proizvoda s izvanrednim sposobnostima otkrivanja kontaminacije koje nadilaze otkrivanje samo metala. Tehnologija rendgenske inspekcije pregledava širok spektar kontaminanata, uključujući staklo, metal, kamen, kosti, gustu plastiku i gumu, dok istovremeno dovršava niz kontrola kvalitete i integriteta.

Inteligentni softver
Vrhunski softver ContamPlus™ inovativan je postupak inspekcije koji skenira proizvode na sve vrste kontaminanata, a ne samo na one optimizirane tijekom početnog automatskog postavljanja proizvoda. Automatsko postavljanje detektira strana tijela koja je najteže pronaći i odbacuje samo kontaminirane proizvode, smanjujući otpad u proizvodnji i štiteći produktivnost. Detalji proizvoda se pohranjuju i lako se mogu dohvatiti kako bi se glatko i brzo izvršile promjene proizvoda.

Poboljšani ukupni trošak vlasništva
Serija X2 kombinira vrhunski industrijski dizajn s pojednostavljenim rutinama čišćenja. Njegovo intuitivno korisničko sučelje i vrlo
pouzdan skup suvremenih podsustava kao što su generator i detektori, pomažu u poboljšanju ukupne učinkovitosti opreme i nižem ukupnom trošku vlasništva. S opsežnim servisnim rješenjima i petogodišnjim jamstvom za generator, proizvođači mogu biti sigurni da će održavati svoje sustave na optimalnoj razini tijekom dužih razdoblja.

Za više informacija o X12 uređaju kliknite OVDJE ili za više informacija o X32 uređaju kliknite OVDJE.

 

Pametan industrijski dizajn
Svaki detalj serije X2 optimiziran je kako bi pružio vrhunske performanse. U središtu dizajna je nova komora za inspekciju proizvoda i revolucionarni modularni mehanički dizajn koji omogućuje potpuni frontalni pristup svim najčešćim operacijama. Serija X2 nudi niz novih značajki za poboljšanje operacija kao što su rukovanje proizvodima, čišćenje i servisne rutine.

Usklađenost
Sa serijom X2 proizvođači se lako mogu uskladiti s industrijskim standardima i propisima putem ProdX™ softvera za upravljanje podacima, koji pruža potpunu sljedivost.

O METTLER TOLEDO

METTLER TOLEDO je vodeći globalni proizvođač preciznih instrumenata. Tvrtka je najveći proizvođač vaga i mjernih instrumenata za korištenje u laboratorijskim, industrijskim i trgovačkim primjenama u svijetu. Dodatne informacije o tvrtki METTLER TOLEDO možete pronaći na web stranici: www.mt.com.

Kontakt:
Josipa Bosnar, METTLER TOLEDO Hrvatska
Josipa.bosnar@mt.com

 

Preciznost – Iznimna točnost
Kontrolne vage koje podnose nepovoljne uvjete bez kompromisa u točnosti, MID certifikat
za usklađenost s propisima o vaganju i smanjenje skupog otpada od proizvoda.

Otpornost – Napravljene za nepovoljne uvjete
Sve površine sustava, uključujući HMI, imaju oznaku IP69 i dokazano su otporne
na većinu kaustičnih deterdženata i čišćenje pod visokim pritiskom.

Higijena – Vrhunska higijena i jednostavno čišćenje
Okvir s četiri noge na podu omogućuje jednostavan pristup za čišćenje, dok nagnute
površine sprječavaju zadržavanje tekućine i onemogućuju bakterijsku kontaminaciju.